10 Mart 2013 Pazar

Şarlot Tatlısı



1 paket petibör bisküvi
1 paket kremşanti
2-3 yemek kaşığı
1 su bardağı süt
1 paket hazır çikolata sosu
1 adet portakal
2-3 kaşık fıstık yada hindistan cevizi

Kremşantiyi ve çikolata sosunu hazırlayıp bekletin. Derin bir kapta bisküvileri elinizde iyice küçük parçalarda kırın. Çikolatalarıda ilave edin. En son krem şantiyi ekleyip , ezmeden hafif karıştırın ve kuplara doldurun.
Üzerine çikolata sosunu döküp portakal dilimlerini yerleştirin. Süslemek için hindistan cevizi veya fıstık kullanabilirsiniz. Meyve olarak muzda kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.

9 yorum:

selma tamer dedi ki...

elıne sağlık cokta pratıkmıs

Pumpulininmutfagi dedi ki...

Çok pratik ve çok güzel bir tatlı
Ellerinize sağlık
Sevgiler

*Ra dedi ki...

Pratik olması ne hoş. Sunum da ayrıca güzel. Ellerinize sağlık.
Sevgilerimle...

Derya BARIN dedi ki...

Pratik ve nefis bir tarif ellerine sağlık arkadaşım

mutfagabuyrun dedi ki...

çok güzel görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.

derya SEZGİN dedi ki...

Canım ellerine sağlık sunum çok şık sevgiler.

Ebrunun Mutfagi dedi ki...

pratik güzel bir tarif bloguma beklerim sevgiler

Gurme Şirine dedi ki...

hiç yemedim ama çok güzel görünüyor...
ellerine sağlık canım...

ayşe ÖZCAN dedi ki...

buda harika görünüyorrr ellerine sağlık canım