29 Ekim 2012 Pazartesi

Kuru domatesli etli kavurma

Yine eşimin tarzı bir yemek, zaten kendisi yaptı.. Kurban eti, kuru domates, soğan,yeşil biber,kırmızı biber, sarımsak,domates,karabiber, toz kırmızı biber, acı sos(bunu köyden getiriyoruz çok özel bir acı biber sosu).
Önce etleri güzelce pişiriyoruz. Etler yumuşayınca biberleri daha sonrada soğanları, kuru domatesleri ve sarımsakları atıyoruz. Hepsi piştikten sonra en son olarak karabiber, toz kırmızı biber ve acı sosu atıyoruz. (tuz koymuyorum çünki acı sos tuzlu) siz kendiniz istediğiniz kadar koyun.  Afiyet olsun.






10 yorum:

Tarif Diyarı dedi ki...

Eşinizin ellerine sağlık ekmeği yemeğin sosuna bandırakak yemekde güzel olur:)Sevgiler

nevininyemekleri dedi ki...

Tesekkur ederim. Gercekten sosu mukemmel. Afiyet olsun.

Top Cuisine avec Lavi dedi ki...

Great recipe! Looks delicious!

nevininyemekleri dedi ki...

Thank you :)

bir kase lezzet dedi ki...

eş elinden güzl olmuştur.
ellerine sağlık.

nevininyemekleri dedi ki...

Hemde nasil. Tesekkur ederim. Sevgiler:)

Tatlı'dan Tuzlu'ya.. dedi ki...

Çok güzel bir görüntü, eminim tadı da nefistir.

nevininyemekleri dedi ki...

çok teşekkür ederim. Gerçekten lezzetli.

Gurme Şirine dedi ki...

ooof ooof ooooof yemek harika görünyor...
ağzımın suları aktı resmen :))
ellerinize sağlık...

nevininyemekleri dedi ki...

Tesekkur ederim.