3 Mart 2013 Pazar

Domatesli Sodalı Hamur




Bir bardak yoğurt , bir bardak yoğurt suyu, 1 yumurta, bir çay kaşığı karbonat, tuz ve aldığı kadar unla yumuşak bir hamur yoğuruyoruz.  Hamuru tezgahta açıp yuvarlak dilimlediğimiz domatesleri aralıkla hamura diziyoruz üzerine beyaz peynir ve pubiber koyuyoruz. Açtığımız diğer hamuru üzerine kapatıp bardakla domatesli yerlerden kesiyoruz.


Kızgın yağda bekletmeden kızartıyoruz. Herkeze afiyet olsun. Kahvaltılarda nefis oluyor ama çok yediriyor.




9 yorum:

hatice avcı dedi ki...

Ben de bu sabah bundan yapmayı düşünmüştüm sonra poaâya karar verdim.:)Ellerinize sağlık cok güzel olmuşlar.

Gurme Şirine dedi ki...

valla harika görünüyor...
yemede yanında yat misali :)
ellerine sağlık.......

selma tamer dedi ki...

elıne sağlık face gormustum bende sımdı senın tarifinle yaparız

gizem balcı dedi ki...

ellerinize saglik cok guzel olmus :)

Arzu GÖNCÜ HANGÜL dedi ki...

canim bu tur hamurlar cok lezzetli oluyor ellerine kollarina saglik..

BİRİNCİSİN dedi ki...

Nefis olmuş,ellerine sağlık.Selam ve sevgiler:)

ugurbocegimmutfağı dedi ki...

sıcacık çayla nede güzel olur ama :)ellerine sağlık :)

Hanifeden Lezzetler dedi ki...

nefis olmuş görüntü güzel ellerinize sağlık.Bende sayfama beklerim

uyar ve yemekler dedi ki...

Ellerine sağlık arkadaşım kolay gelsin